Herinrichting showtuin

Graniet is een bijzonder duurzame steen die probleemloos tientallen jaren buiten kan staan. Onze showtuin monumenten kunnen na reiniging daarom als nieuw beschouwd worden. Omdat we onze showtuin willen herinrichten worden veel van onze gedenkstenen tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden. U kunt er uw voordeel mee doen. Uiteraard verzorgen wij de montage en plaatsing met de grootste zorg zoals u dat al vele jaren van ons gewend bent.

Afspraak maken

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij UITSLUITEND op afspraak. Geheel vrijblijvend informeren wij u over alle mogelijkheden en u kunt in alle rust rondkijken in onze showtuin. Indien u echt niet binnen onze reguliere openingstijden kunt komen passen wij ons graag in overleg aan.

Offerte aanvragen

U heeft reeds een monument gezien en wilt bij ons een offerte aan vragen? Vul het offerteformulier in en voeg een afbeelding van het monument bij.

Wist u dat

Referenties

We stellen het erg op prijs als u hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Damo Natuursteen
Average rating:  
 33 reviews
 by Rob Kok

Zeer tevreden ben ik over de service en het vakmanschap van Damo Natuursteen. Het grafmonument voor mijn echtgenote is helemaal geworden, zoals we het besproken hebben. Echt een mooie plek om haar te herdenken. Dankjewel Don, voor je rustige meedenken en je adviezen.

 by edwin

Ik had al een globaal idee hoe ik het graf van mijn echtgenoot wilde maken. In een drietal bijeenkomsten met Don Damo is dit verder uitgewerkt en zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Ook de uitvoering is naar wens verlopen.

 by Marjon

Na 2 eerdere positieve ervaringen bij Damo ben ik voor de grafsteen van mijn lief ook naar Damo gegaan. Don heeft me meer dan prima geholpen: hij luistert goed, denkt mee, komt met ideeën, werkt het uit, en vooral: geeft de tijd om dingen te laten bezinken. Er is absoluut geen haast of gevoel van 'moeten' bij.

De steen is inmiddels geplaatst en is boven verwachting mooi, en dat helpt in een inktzwarte tijd. Dankjewel!

 by Ronald

Tijdens ons bezoek zijn we zeer rustig geholpen en hebben we uitgebreid naar de mogelijkheden kunnen kijken. Don neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Plaatsing is perfect verlopen, tijdig en met een voor ons zeer geslaagd resultaat. Nogmaals veel dank!

 by Marijke

Don was heel behulpzaam, we kregen goed advies en we waren er eigenlijk heel snel uit. De steen was mooi en snel gemaakt en gelegd, voor zover ik dat kan beoordelen. Nogmaals dank!

 by Femmie

Wij zijn zeer tevreden met het voorgesprek en het samen uitzoeken van de juiste steen.
Onze ideeën over het grafmonument van mijn man en onze vader zijn perfect overgenomen. Het eindresultaat is prachtig!

 by Bert de Mooij

Ik heb bij meerdere gelegenheden ervaren dat Damo klantgericht en zorgvuldig te werk gaat. Afspraken komen ze keurig na en de geleverde kwaliteit is prima. Kortom, een goede keus om zaken mee te doen. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

 by Barbara Lookman

Ik ben zeer tevreden met hoe het contact is verlopen. Voorgesprek en met het uitzoeken van de juiste steen. Ook een zeer snelle afhandeling. Het is zo mooi geworden! Hartelijk dank hiervoor. Vriendelijke groeten, Barbara

 by R. de Jong

Deze week is de grafsteen voor mij vrouw geplaatst in Haarlem. Het ontwerp met onder andere volgel-pootjes was spannend, maar zit heel mooi op de steen. Zeer tevreden!

 by Ellen van Schooten

Met de familie een grafmonument uitgezocht voor onze overleden tante. Met veel geduld zijn we geholpen en het resultaat is prachtig. Dank hiervoor!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Contact

Openingstijden
Ma-vr: 08:00-17:00
Za: 08:00-12:00
Op afspraak!

T: 0252-520329
E: info@damonatuursteen.nl

Waar leveren wij?

 • Grafstenen Hillegom
 • Grafstenen Lisse
 • Grafstenen Heemstede
 • Grafstenen Bennebroek
 • Grafstenen Bloemendaal
 • Grafstenen de Zilk
 • Grafstenen Vogelenzang
 • Grafstenen Zandvoort
 • Grafstenen Haarlem
 • Grafstenen Driehuis
 • Grafstenen Zwaanshoek
 • Grafstenen Nieuw  Vennep
 • Grafstenen IJmuiden
 • Grafstenen Hoofddorp
 • Grafstenen Sassenheim
 • Grafstenen Noordwijkerhout
 • Grafstenen Katwijk

Wilt u een afspraak maken?
Geef hier de gewenste datum op en we nemen contact met u op.